Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Black or brown

Tuesday, February 3, 2009

Black or brown

Yesterday I officially lost my Asos.com virginity as I placed my first order there. These amazing real leather platform sandals are discounted down to 18 pounds, so I just couldnt help myself anymore. The only minus is that they are brown, last week they still had black in my size but I was hesitating. Stupid lazy me. Perhaps I'll color them black at a shoe repair place like Honey Junkie did or add some studs on them. What do you guys think I should do?

Pictures from Asos

Labels: ,

30 Comments:

Blogger NinaV said...

What a bargain! Usually I'd say "paint it black", but I think next summer those brown ones will be more special than black ones... Just a wild guess..

February 3, 2009 at 7:52 PM  
Blogger Anna-Maria said...

NinaV: Thanks for the help. :) I think I just might keep them brown since I don't really have any brown shoes in my closet. You're right, they would be something extra special plus brown sandals might just be the next big hit (at least in my closet heh)! ;)

February 3, 2009 at 7:55 PM  
Blogger Noora said...

Oih toi oli suolaa haavaan koska asos hukkasi minun pakettini jossa olisi ollut nuo kengät mustina ja koska niitä ei enää ole koossani en saa niitä:)

February 3, 2009 at 8:44 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Noora: Voi ei, toivottavasti eivät hukkaa minun tilaustani. Saitko kuitenkin rahasi takauisin vai miten siinä kävi? Tilasin tosiaan Asokselta ekan kerran ja hieman pelottaa, että miten mahtaa käydä...

February 3, 2009 at 8:49 PM  
Blogger Noora said...

Joo sain kyllä (3:n päivän kuluttua) ja he pahoittelivat kovasti ja olisin saanut myös vaihtoehtoisesti tilata jotain muuta sillä summalla,ärsyttää vaan kun olin juurikin ehtinyt fiilistellä noita kenkiä ja mekkoa (jota ei myöskään enää ollut jäljellä kun huomasin tilaukseni hukkuneen). Kuitenkin kaikki muut tilaukseni ovat olleet kunnossa ja saapuneet ajallaan:)noi fear

February 3, 2009 at 8:53 PM  
Blogger SnapandPrint said...

Good bargain and brown isn't bad. It is a dark brown which could look cool with the right outfits.

February 3, 2009 at 8:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mun mielestä ehdottomasti pidät ne ruskeana, gladiaattorit alkaa olemaan jo vähän nähty ja mustat varsinkin. Joten todellakin ruskeana!

February 3, 2009 at 9:55 PM  
Blogger Christina Sanders said...

I always prefer black, but it is useful to have some brown shoes too, I say put some studs in them! That would look ace.

Can't believe you were an asos virgin!

Much love Christina
http://asensesublime.blogspot.com/

February 3, 2009 at 10:55 PM  
Blogger Emma said...

Noooo! Don't do that! They're perfect in brown!

February 3, 2009 at 11:28 PM  
Blogger Emma said...

You can think in all that people that already have this style of shoes in black... Brown is better now, I think!

February 3, 2009 at 11:29 PM  
Blogger Salka said...

Hmm, olisiko ruskea uusi musta?:) Katsele, miltä sen väriset kengät vaikuttavat jalkaan ja vasta sitten vie ne maalattavaksi, jos eivät miellytä jalkaasi :)

February 3, 2009 at 11:39 PM  
Blogger Sugar Kane said...

I'd say leave them brown, it's a lovely shade, and according to Style Rules by ME you can always mix brown shoes with black clothes ;)

February 3, 2009 at 11:55 PM  
Blogger Eyeliah @ stylesymmetry.com said...

I say brown as you already wear so much black, but then I think black will go so much better with your wardrobe.

February 4, 2009 at 12:00 AM  
Blogger Laura.walker said...

yeah I'd have the same issues...brown and black kind of irks me, live with them for a bit and then you'll know for sure dying them black should be pretty straight forward...

February 4, 2009 at 2:44 AM  
Blogger erika said...

ooh a lot of other bloggers go tthe black ones. cant wait to see em on. i say rock the brown ;)

February 4, 2009 at 6:32 AM  
Blogger vicen said...

you're in "10 LOOK" you want to spend it and I said.
Remember that you can apply for change of look, even send a picture with the look that you think is better, but ensures that the picture is an acceptable resolution.
And take the award proves that your participation in "LOOK 1O.
YOU ARE IN: http://look10.blogspot.com/2009/02/fluxorist.html

And if you want to post a comment in your post:
http://look10.blogspot.com/2009/02/fluxorist.html
making any comment on the look represented.

You can also apply for low LOOK 10
pick your prize, which is to the left of your post, indicating that the medals are named "Nominated"

Vicen greetings.

February 4, 2009 at 10:24 AM  
Blogger Ninnis said...

Juujuu, tilausta kehiin ja niitit keskelle! Itse pitäisin kuitenkin värin ruskeana, kesällä on kiva kun kaikki ei ole mustaa. Aika makukysymys:)

February 4, 2009 at 3:35 PM  
Blogger Majayna said...

Hyvännäköset kengät on. Mulle oli ihan uus juttu että nahkakenkiä voi värjätä. Mutta koska niin voi tehä, niin ite varmaan värjäisin mustiksi. En vaan osaa käyttää ruskeita kenkiä (enkä tällä hetkellä vaatteissakaan mitään ruskeaa) vaikka se onki nätti väri. Sisustuspuolelta mulla kyllä löytyy tummanruskeaakin...

February 4, 2009 at 3:40 PM  
Anonymous shayla said...

Mä valitsisin ehdottomasti nuo mustat. En ole koskaan pitänyt ruskean ja beigen sävyistä joten helppo valinta. :)

February 4, 2009 at 8:13 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Noora: Hyvä juttu, toivotaan että mun eka tilaus sujuu hyvin. :)

SnapAndPrint: Yeah, I guess I have to just wait and see how they really are in the nature. :)

Anonymous: Ruskeaan päin itsekin hieman kallistun, mutta katsotaan miltä nuo kengät näyttää kun saapuvat. Raporttia luvassa. :)

Christina Sanders: I can't believe it either hehe, I guess I was afraid to order since the shipping charges are quite high. Actually higher than the price of the shoes! I think studs would look great on them too. :)

Emma: They are pretty nice in brown color. ;)

Salka: Vois muuten olla! Mulla muutenkin kaappi täynnä mustia kenkiä ja kahdet mustat sandaalit. Katsotaan tosiaan miltä näyttävät sitten luonnossa ja löytyykö käyttöä ruskeana. :)

Sugar Kane: According to my rules mixing brown and black is ok too. ;) Perhaps I will keep them brown since I have so many black shoes already. :)

Eyeliah: Yeah that's the problem, I'm worried they won't go with my wardrobe but I have to test and see how it works. :)

Erika: I didn't know that..hmm..so that's where all the black ones went hehehe. I think I just might rock them brown! Hopefully they are comfy. :)

Vicen: Thanks for featuring me!

Ninnis: Tilaus on jo matkalla, kun ei ollut kuin ruskeita jäljellä. Niitit kyllä toimisi noiden kanssa aika hyvin, toivottavasti niiden kiinnittäminen onnistuu. :) Mekkojen kanssa ruskeat sandaalit toimisi ehkä paremmin kuin mustat, ei niin jyrkät. :)

Majayna: Muutamat kaverit ovat itse värjänneet ja Honey Junkien suutarissa maalattujen kenkien lopputulos oli loistava. Sitä vaan miettii, että viitsiikö sijoittaa itse kenkien arvoista summaa niiden maalaamiseen. Ehkä ei...

Shayla: Olisin ostanut nuo mustana jos niitä olisi vielä ollut, joten otin ruskeat. Mietin, että jos noiden korko on ruskea, niin se saattaa näyttää hassulta mustaksi maalatun kengän kanssa. Katsotaan...

February 4, 2009 at 8:31 PM  
Anonymous Tuhlaus said...

UUU! Mä sain omani tuossa muutama viikko sitten ja onneksi mustat. Ovat ihan jumalaiset vaikkakin niin korkeat, että vaativat n. kolmen promillen kännin, jottei päkiöiden tuskaa enää huomaisi. :D

February 4, 2009 at 10:58 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Tuhlaus: Oh snap, sulla oli onnea saada ne mustat! Tyhmä ja epäröivä minä odotteli liian kauan... Tosin nyt mua hieman pelottaa kävellä noilla korkkareilla. :D Onko ne oikeasti niin pahat jalassa?

February 5, 2009 at 10:32 AM  
Blogger Anna-Maria said...

Tuhlaus: Oletko koittanut niitä geelipadien kanssa? Mulla on aina korkkareissa ne...

February 5, 2009 at 10:32 AM  
Blogger Tuhlaus said...

Mulla on ollut ne jalassa vasta kerran, ja silloin ei ollut geelejä. Tod näk. niiden kanssa menevät ihan mainiosti. Ja kyllä olen itsekin sen verran tottunut korkkarikävelijä, et ei se kauheesti ahdista. Sillon vaan kun mulla oli noi ekan kerran jalassa, oli ihan jäiset kadut ja jouduin sipsuttelemaan varovasti, joten tuntuivat ehkä siksi hurjilta. Mut mitäs piti lähteä pakkaseen tollaissa. :D Muuten ovat kyllä jalassa tosi mukavat, eivätkä hiertäneet mistään. Hintaansa nähden ihan laadukkaan olosta nahkaa ovat mun mielestä. Oma kokoni 4 oli mulle sellanen just napakka, mut kenkä pehmeni kyllä jo ekalla käyttökerralla mukavammaksi.
Paketti tuli reilussa viikossa ilmoituksesta. Aiemmiat asos pakettini ovat tulleet jopa alle viikossa.

February 5, 2009 at 2:05 PM  
Blogger anna said...

hei, aika sattuma! minäkin tilasin nuo samat kengät ruskeina ja sekin oli eka asos-tilaus! :D
sain kengät noin viikon päästä tilauksesta ihan kotiovelle asti hyvin pakattuina. korot tuntui aluksi huimilta, mutta nyt kävelee kyllä jo ihan hyvin. odotan silti mielummin kesään asti ;)
superhyvät jalassa ja ihanan näköiset kyllä.

February 5, 2009 at 8:57 PM  
Blogger avant-cardigans said...

stud'em darlings.
down the front and skinnier side straps.
or you could go stuart weitzman and do them along the sides of the front of the shoe?

February 7, 2009 at 1:45 AM  
Blogger AliceSprings said...

I've got them in UK4 in black but the heels are definitely too high for me!!
but they're sooo lovely (I'm not so sure 'lovely' it's the proper word, but you see what I mean!)

February 9, 2009 at 9:19 PM  
Blogger Nil said...

Brown is good too... Nice shoes

February 9, 2009 at 9:41 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Tuhlaus: Paketti ei ole vielä tullut, mutta sormet ristissä että tulisi tällä viikolla. :) Se kuitenkin lähti matkaan jo viime viikon keskiviikkona. Toivotaan, että geelipädeillä käveleminen onnistuu. Nuo on sentään aitoa nahkaa, jote eivät varmaankaan hierrä kuten mun vastaavat muoviset...

Anna: Ihana kuulla ja todellakin mikä sattuma!:) Ajattelin koristaa omani niiteillä, teen sitten postauksen kun ovat saapuneet ja työ valmis. Ollaan kenkäsamiksia!

Avant-cardigans: I think I will, they would look great with studs! Thanks for the tip!:)

AliceSprings: Thats cool, I have to wait and see (haven't got them yet). I got them in size 4 as well. :)

Nil: I hope so, thanks!:)

February 10, 2009 at 11:09 AM  
Blogger Kate said...

Sinun tyyliisi mustat ehkä sopisivat paremmin, mutta toisaalta kesällä ruskeakin näyttää hyvältä! Voithan pitää niitä ruskeina niin kauan kuin hyvältä tuntuu, ja värjätä sitten mustaksi. :)

February 10, 2009 at 12:10 PM  

Post a Comment

Thank you for visiting Fashion Flux. Feel free to comment in English or in Finnish. I will try to reply as soon as I can. :)

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home