Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

It was a Saturday night, I guess it makes it all right

Saturday, May 9, 2009

It was a Saturday night, I guess it makes it all right

I'm coughing like a madman and my voice is rather raspy but I've convinced myself that it just adds a sexy note to my presence. Nothing's gonna stop me from having a good night tonight, dancing the night away with amazing 80's tunes and seeing some good friends. Whom, by the way, should arrive any minute now.

The outfit for the night is somewhat inspired by the 80's as well, as I'm wearing a power suit-ish dress that I got in a dress swap from Ranna (she got my Rodebjer dress), vintage lace gloves and a my favorite hat. I must say, I'm in love with this Minimarket dress and it's funky diamond cut. Can I wear this every day, can I, can I???

Dress: Minimarket
Gloves: Vintage
Shoes: Bronx
Hat: Uniformal Warehouse via eBay
Ring: Stockmann

Oh, and dear DJs at Club Vintage, please play some Prince for moi tonight. He is so freaking hot that he knocks my socks, I mean tights, off!

Enjoy your weekend, lovelies!

Labels:

21 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Prince on paras. :) Ja upea asu!

May 9, 2009 at 10:32 PM  
Blogger Aliliisa said...

aivan ihana asu! rakastuin tohon mekkoon :(

May 9, 2009 at 10:53 PM  
Blogger Styledrop said...

Ihana lookki. Pitsihansikkaat täydentävät tyylin:)

May 10, 2009 at 12:49 AM  
Blogger La Mode is Rad! said...

Great dress!

May 10, 2009 at 1:18 AM  
Blogger sarakissa said...

Oi että mitkä hanskat, ne sopii hattuun ja tyyliin mahtavasti, varsinkin tuon sormuksen kanssa! Ja sun hiukset on ihan kadehdittavan kivat :)

May 10, 2009 at 1:20 AM  
Blogger Jenni said...

I just love love loooove your hair. :)

May 10, 2009 at 9:46 AM  
Blogger Sushi said...

Love the dress and your hair x Sushi

May 10, 2009 at 10:34 AM  
Blogger Sugar Kane said...

Great photos, you sexy m-f (as Prince himself would say!)!!

May 10, 2009 at 11:34 AM  
Anonymous Ida said...

I hope you get better soon! I also have been struggling with flu's and colds all spring now..boring. But your dress is not boring at all even if I first thougt it was a vintage dress ;)

May 10, 2009 at 4:16 PM  
Anonymous MuuMuu said...

Hei siitä sun AllSaintsin mekosta, että oliko laadukas? Katsoin heidän nettisivujaan ja oli kivoja vaatteita siellä joukossa. Mitä sanoisit hinta/laatu-suhteesta?

Sitten osaisitko sanoa että pystyykö Monkia/Weekdaytä tilaamaan mistään muualta kuin Go 4 it vol. 2 putiikista? Luulisin että ei, mutta kysyn nyt kuitenkin. Tulee käytyä Tukholmassa valitettavan vähän. :(

Kiitos vastauksista!:)

May 10, 2009 at 4:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

emmä tiiä, oliks toi mekko paljaiden reisien kans ihan paras... mut ihan kyl!!

May 10, 2009 at 6:00 PM  
Blogger linda sofia said...

oii miten kiva mekko :)

May 10, 2009 at 6:53 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Anonymous: Niin on ja seksikäs myös!:) Kiitos!:)

Aliliisa: Kiitos kovasti. :)

Styledrop: Kiitti, pitsihanskat olivat kyllä mahtava löytö! ;)

La Mode is Rad: Thanks, I agree. ;)

Sarakissa: Kiitos. :) Tämän kuun Trendissä oli niin kivoja tukkaviritelmiä, että oli pakko kokeilla foliopatukoilla leikkimistä. Tää toimii aika kivasti ja mikä parasta, kampaus pysyy muutaman päivän kuosissaan. :)

Jenni: Thanx!:) For those who are interested, I used foil to make the curls. ;)

Sushi: Thanks!:)

Sugar Kane: Thanks, babe! Indeed, and Prince himself is one sexy m-f! ;)

Ida: Thank you. :) I'm getting a bit better but today has required some extra sleeping and fatty foods to survive the after effects of heavy partying. This Minimarket dress does have a bit of a vintage feel, looks like it could be from the 80's. In a good way, of course. :)

MuuMuu: All Saintsilla on ainakin tosi hyvät materiaalit käytössä; tilaamani tuotteet olivat tosi mukavan tuntuisia ja kivan näköisiä päällä. Yhdessä topissa oli tosin hieman sauma alkanut purkautumaan (n. 1 cm matkalta), mutta sain sen helposti korjattua käsipelillä. Siellä on kyllä varsin ihania vaatteita tarjolla, mulle kelpais vaikka kaikki!:) Hinta ja laatusuhde on suurinpiirtein kohdallaan, ainakin sellaisten vaatteiden kohdalla missä on käytetty materiaalina villaa tai muita luonnonkuituja. Monkia ei taida saada muualta verkosta, mutta Weekdayn merkkejä Cheap Mondayta, Sunday Sunia, Kostymia, MTWTFSS ym. myy Nelly.com. Kannattaa tsekata sieltä. Olen nähnyt Cheap Mondayta myytävän myös Calirootsissa. Toivottavasti löydät etsimäsi!:)

Anonymous: Mulla on kyllä sukkikset jalassa!:D Kiitti. :)

Linda sofia: Kiitos kovasti!:)

May 10, 2009 at 7:52 PM  
Blogger winda said...

Ihastuttava asu :)

May 10, 2009 at 7:53 PM  
Blogger xs said...

great look! i hope you have a blast. :)

May 11, 2009 at 2:38 AM  
Anonymous MuuMuu said...

Kiitoa Anna-Maria vastauksesta! Tuosta Nelly.comista vielä, olen kyllä vieraillut siellä aikaisemminkin mutta en ole tullut huomanneeksi noita merkkejä mitä mainitsit. Tiedätkö onko Cheap Mondayn vaatteet yhtä hyvälaatuisia kuin esim. Monkin? En enää jaksaisi niitä H&M rättejä:) MTWTFSS en kyllä löytänyt Nellyltä, onko sitä siellä tosiaan myynnissä? Vai olinko vain sokea:)

May 11, 2009 at 4:58 PM  
Anonymous Vimps said...

Ihanaa nähdä sinun hymyilevän! Hymy pukee sinua!

Mekko on upea - jälleen kerran! - vaikka huikean lyhyt onkin. Mutta lämpimien ilmojen kunniaksi!

May 12, 2009 at 4:14 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Winda: Kiitos. :)

Xs: Thanks! Oh boy, I did!;)

MuuMuu: Eipä kestä. :) Monki on Cheap Mondaystä lähtöisin tai siis ikäänkuin sen sisarmerkki, ja uskoisin tuotteiden tulevan myös samalta tehtaalta. Ovat olleet kyllä molemmat merkit (tai no kaikki Weekdayn alamerkit) aina yhtä hyvälaatuisia. :) Piti itseasissa tarkistaa, se yksi mun harmaa hame olikin merkkiä "Monday", joten on kai Cheap Mondayn alamerkki ja löytyy siis Nellystäkin Cheap Mondayn vaatteiden alta. Sori, muistin sen olleen MTWTFSS, joka on samanmoinen "alamerkki". :D Ei niitä H&M:n rättejä kyllä jaksa, laatuun saa usein pettyä ja ovat niin tylsiäkin. Weekday on kyllä ihan paras kauppa, jos vain käyt joskus Tukholmassa!:)

Vimps: Kiitos, olen yrittänyt viime aikoina saada vähän hymyä kuviin, kun usein nuo kuvaustilanteet on aika hauskoja. Mekko on kyllä aika lyhyt, mutta peittää juuri ne kriittiset kohdat olematta mitenkään liian paljastava. :)

May 12, 2009 at 11:20 PM  
Anonymous MuuMuu said...

Anna-Maria, joo kiitokset vastauksesta!:) On ilmeisesti niin paljon eri sisarmerkkejä yms. että ei ihmekkään että menee sekaisin.:D Mutta nyt ymmärsin enemmän, ja tosiaan, pakko mennä seuraavalla Tukholman käynnillä käymään Weekday:ssä! Go 4 it vol. 2 putiikissa olenkin asioinut mutta tekee mieli päästä itse paikan päälle kattomaan suurta valikoimaa halvempien hintojen kera! Voi kun pääsisikin useammin käymään Tukholmassa!

May 13, 2009 at 5:55 PM  
Blogger Anna-Maria said...

MuuMuu: Eipä kestä!:) Siihen tuoteperheeseen tosiaan kuuluu aika monta merkkiä. :) Weekday on ihan MUST SEE Tukholmassa, suosittelen sitä kaikille siellä vieraileville!

May 21, 2009 at 12:37 PM  
Blogger Nerdic.. said...

Lovely shoes.
x, www.fashion-nerdic.blogspot.com

May 23, 2009 at 9:05 PM  

Post a Comment

Thank you for visiting Fashion Flux. Feel free to comment in English or in Finnish. I will try to reply as soon as I can. :)

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home