Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Midsummer Roses

Monday, June 16, 2008

Midsummer Roses

Last Thursday I went to see a French band called Zombie Zombie on a local club here in my hometown. According to NME Magazene, the band was supposed to be one of the "top 10 must see" bands of the summer. Ok, we all know how NME is always exaggerating things and for example responsible of starting the whole "nu-rave" term/phenomena in its false forms (like how the heck are Klaxons nu-rave? Only because they started the whole term by fooling about not being new-wave to NME). Anyways, my point is, do not always trust what NME has to say. Zombie Zombie was ok but nothing THAT exceptional, sounded more like artsy experimental electro which was hard to dance to. And oh boy, do I love dancing!

My principles have always been not to wear the same exact outfit twice but this weekend I made a little exception. I wore almost the same outfit both to Zombie Zombie and Saturday's indie club. Here is what I wore for the gig. I don't know how I did it but somehow I manage to look as pale as zombie myself.


Top: Dior Homme S/S 06
Skirt: H&M Trend
Shoes: Logo 69
Bag: Second hand


So, on Saturday I had again my beloved Dior Homme note top from S/S 06 with a puffy H&M Trend skirt. Words can't describe how fond of this skirt I am! Seriously, I want to wear it like everyday. I have been looking a Miu Miu-estque style skirt was ages and when I found such from the Helsinki H&M I was so thrilled! At least it has been worth every penny so far. On my feet you can see the Nine West inspired Dinsko sandals with a little wedge heel. They have also been my favorites since I got them last week. While taking the pictures it was cold and raining but the fashion trooper I am, I went through with it without my jacket.

Top: Dior Homme S/S 06
Skirt: H&M Trend
Shoes: Dinsko
Bag: Second hand

Rose pin: Second hand

I bought the rose pin from a local second hand shop on Saturday. It reminds me of these beautiful midsummer roses that are blossoming in my parents front yard.


Rose pin: Second hand

Speaking of Midsummer, Midsummer's eve is on Friday here in Finland, and I'm going to a friend's cottage in the country side. Most likely it's going to rain but I would like to wear something cute and maybe floral for this festive and magical occation...

Labels: , , ,

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

tights from???

June 16, 2008 at 5:50 PM  
Blogger Anna-Maria said...

anonymous: They are from H&M. :D

June 16, 2008 at 6:54 PM  
Blogger tiiti said...

hih, kunnon sissihenkeä ja omistautumista bloggaamiselle, kun uhrautuu tuossa kelissä ilman takkia poseeraamaan. tai sitten sulla on tositosi nopea valokuvaaja :D

ja kaunis tuo juhannusruusurintakoru ja nuo logo69n kengät ovat aivan julmetun hienot.

June 16, 2008 at 7:25 PM  
Blogger Lovely said...

Ekan kuvan kenkiä tulin minäkin kehumaan!! Enpäs tuollaisesta merkistä ole ennen kuullutkaan:)

June 16, 2008 at 7:28 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Tiiti: Valokuuvaja itse asiassa ei ollut nopea, mikään otos ei miellyttänyt minua. Lopulta pistin kameran roskapöntön päälle ja otin kuvat itse. Oli pirskatin kylmä ja satoi, mutta todentotta olen hyvin omistautunut tälle uudelle blogille. :) Kiitoksia kovasti! :)

Lovely: Kiitoksia. Joo nuo on ihan Andiamosta, mutta ulkomaalaisille se tuskin sanoo mitään. :D Kengät ovat portugalilaista tekoa ja päkiän kohdalla kengän sisällä lukee "Soft step by Marta". Niissä on sellainen hieman pehmeämpi kohta sisällä, joka pehmentää 10cm:n koroilla astumista. :)

June 16, 2008 at 8:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

sori en osaa englanniks tätä asiaa ilmasta, enkä kyllä tiedäkään pitääkö tänne englanniks kommentoida, mutta anyway onko tuo hame niinkun pyöreä jos sen laittaisi vaikka lattialle kun voisin itse tehdä tuon tapaisen niin mietin että mitenköhän olisi paras tehdä. olipa selkeetä, toivottavasti tajusit :D

June 16, 2008 at 10:32 PM  
Blogger juusos said...

This comment has been removed by the author.

June 16, 2008 at 11:11 PM  
Blogger juusos said...

Mahtava yläosa ja muutenkin sieviä molemmat asut!

June 16, 2008 at 11:15 PM  
Blogger maria said...

Testasin tuota samaa H&M Trendin hametta petroolin värisenä ja haahuilin se kädessä ympäri kauppaa, mutta jostain kumman syystä jätin sen lopulta ostamatta -vaikka se oli niin ihana päällä! Mikä muhun oikein meni? Nyt kaduttaa, ja eihän sitä enää mistään löydä.. Pihiys iskee välillä kyllä aivan väärässä paikassa. :)

June 17, 2008 at 8:57 AM  
Blogger Anna-Maria said...

Anonymous: Joo on se pyöreä eli ns. kellohame. :) Olen itse kanssa miettinyt, että haluaisin tehdä itselleni toisen tuollaisen. Sitä kannattaa laskostaa runsaasti, jos haluaa siitä mahdollisimman pönäkän. :D

Juusos: Kiitos kiitos. Tuo DH:n toppi on kyllä ehdoton kautta-aikain lempitoppini. :)

Maria: Voi petroolinen värisenä tuo olisi ollut itse ihanuus! Harmi kun pääsit sen menemään. :( Tuo väri (ja koko) oli ainoa mitä oli enää jäljellä...Jouduin ottamaan koon 38, vaikka 36 olisi ollut se oma kokoni. Ehkä tuollaisen voisi tehdä itse?

June 17, 2008 at 11:53 AM  
Blogger Panda said...

mä kävin tsekkaamassa kans ton zombin kuudennessa linjassa. jätti vähän kylmäksi, liian perus-elektro tusinabändi mun makuun :/

ja hei, onnea uuden blogin kanssa! :)

June 17, 2008 at 5:44 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Panda: Joo totta. Sitä levyä oli vielä Englannissa myyty sillain, että Glasscandyn ja Chromaticsin ystäville.. Paskanmarjat, heh. :D

June 18, 2008 at 10:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

En tiedä poseeraatko tahalleen noin mutta tyttö hyvä suorista ryhtiäs :O

Mutta nätit vaatteet muuten =)

June 18, 2008 at 1:57 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Anonymous: Mulla on huono ryhti johtuen lievästä skolioosista että silleen.. Sitä paitsi tuolla ulkona oli tosi kylmä ja satoi, joten yritin vaan äkkiä ottaa kuvat ja poistua paikalta...Siksi ehkä asennotkin on kummallisia ja vetää "hartiat" lyttyyn. :D

June 18, 2008 at 3:09 PM  
Blogger Honey Junkie said...

Olen laiska ja kommentoin suomeksi, anteeksi. Onnea uuteen blogiin, hyvältä näyttää! Tuo toppisi on to die for! Pakko myös todeta, että kenkämakusi on loistava :)

June 18, 2008 at 8:27 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Honey Junkie: Eipä kuule yhtään haittaa. Tänne saa kommentoida vaikka saksaksi. :D Mutta kiitos kiitos kovasti! Omassakaan kenkämaussasi ei ole moittimisen aihetta. ;)

June 18, 2008 at 9:02 PM  
Blogger eve said...

ei sulla olis lähempää kuvaa noista logo69:n kengistä? ainakin kaukaa katsottuna mielettömän ihanat!

June 21, 2008 at 9:07 PM  
Blogger Anna-Maria said...

Eve: Mun vanhassa, eli Pikkumusta-blogissa, olisi lähikuva noista kengistä. Postauksen aiheena oli tuparit. :)

June 22, 2008 at 7:23 PM  

Post a Comment

Thank you for visiting Fashion Flux. Feel free to comment in English or in Finnish. I will try to reply as soon as I can. :)

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home